💫POWERFUL TOGETHER 💫

💥
Zo mooi als je vanuit jouw eigen kracht leeft (ZIJN) en dat er dan júist mensen in je leven komen die ook in hun eigen mooie, unieke en magnifieke (later hier meer over) kracht leven (ZIJN).
🤩
Deze mensen zijn altijd op dát moment van jouw leven gekomen. Hoe lang of kort dit contact ook is of was. Dat is natuurlijk niet voor niets. Op deze manier kan je andere visie, kennis, expertise en ervaringen opdoen die nodig zijn voor dat moment in jouw leven.
💭
Terwijl je dit leest denk je misschien wel aan die persoon en of personen die dat voor jou is of zijn geweest. En die persoon of personen denken nu tegelijkertijd aan jou…
🙏🏽
Treur niet bij de gedachte dat je deze mensen misschien niet meer ziet of niet meer in dit leven zijn. Maar denk aan de mooie verbintenis, ervaring, les die je hebt mogen meemaken. De uitwisseling die er is of is geweest.
🥕
Dit kun je ook bekijken met nare ervaringen en gebeurtenissen in je leven. Dan is het de vraag wil ik de verbintenis nog houden met die persoon? Of haal ik de wortel waarmee ik mij met die persoon verbind eruit en neem ik de ervaring ervan mee, zodat de verbinding weg is maar de ervaring, zonder zwaarte, als kennis meeneemt.
🖐
Ik kan je helpen met bepaalde verbintenissen die je met mensen hebt gelegd die je liever kwijt wil dan rijk mee wil zijn. Denk ook aan bepaalde karma die je hebt opgebouwd bij mensen.