Via de afsprakenplanner kan je eenvoudig een afspraak maken voor een HELENDE READING, DUO HEALING of een POWERHEALING.

De prijzen die je ziet zijn een investering in jezelf, in je groei, ontwikkeling en proces.

Je voelt of weet zelf wel welke Healing er op dit moment bij jou past. Als je een gekozen Healing hebt gehad, kun je daarna altijd nog een andere vorm van Healing kiezen. 

De kosten van een individuele HELENDE READING bedraagt €75 voor een afspraak van 1uur en 15 min. (Ook ONLINE mogelijk via Videobellen /Facetime.)

DUO HEALING Samen een HELENDE  READING ontvangen? Voor 2 personen voor een afspraak van 1uur en 15 min is de investering €125. Deze prijs is ook geldig op een DUO POWERHEALING. (Houd hierbij rekening mee dat er persoonlijke aspecten besproken kunnen worden)

POWERHEALING (Energetische Boksen op pads) van 1uur en 15 min €125 per afspraak met Injo erbij. Het kan voorkomen dat het padsen zonder Injo kan en dan is het €75. Babs bekijkt bij ieder persoon zelf of dit met of zonder Injo is.
Wil je dit met z’n tweeën ervaren? Dan is de investering €125 voor 1uur en 15 min. Houd hierbij rekening mee dat er persoonlijke aspecten besproken kunnen worden.

ONLINE HELENDE READING (VIA VIDEOBELLEN ) vanaf jouw eigen bank/bed/stoel/ plek een Helende Reading ontvangen via videobellen. De kosten hiervan bedragen €75 voor1 uur en 15 min inclusief screenshots van wat ik genoteerd heb. Geef bij het maken van de afspraak bij opmerkingen aan dat je graag wil videobellen.

Neem contact met mij op als je gebruik wilt maken van één van onderstaande diensten. Dat kan via het contactformulier

GROEPS-HELENDE READING  op aanvraag.

HELENDE KUNST  zie onder het kopje HEALING ART. Dit kan ook in opdracht.

Wil je een bijzonder Kado geven? Ik heb ook KADOBONNEN die ik leuk voor je inpak, zodat het extra bijzonder is om te geven.

Heb je zelf ANDERE VRAGEN OF IDEEEN, let me know via het contactformulier

In mijn praktijk kan er zowel met TIKKIE als contant betaald worden.

(Zie onderin de balk het icoontje van Instagram & Facebook. Als je hierop klikt kom je op mijn Instagram en of Facebook pagina)