In dit leven ben ik 2 keer Nederlands kampioen geworden met wedstrijden in de vechtkunst ShaolinKempo. Door andere dingen in het leven, had ik een tijd niet getraind. Toen ik mijn geliefde, Injo, tegenkwam heeft hij ook de liefde in de vechtskunst in mij weer naar boven gebracht. Door hem ben ik gaan padsen. Padsen is het slaan op handkussens. (Zie foto hierboven. Injo heeft de pads aan en Babs slaat erop.) Het trainen en padsen was even wennen, maar voelde oh zo fijn. Weer op mijn oude vertrouwde manier in mijn krachtpunt/centrum/ focuspunt komen. Ik voelde toen ook weer hoe makkelijk dat gaat middels het boksen/padsen. Doordat je zelf fysiek actief bezig bent, komen de inzichten ook anders binnen.

Ik weet wat boksen/ padsen/ vechtkunst voor je lichaam en je geest kan betekenen, maar ook hoe dit energetisch positief voor je kan doorwerken. Hierdoor heb ik een unieke en persoonsgerichte POWERHEALING ontwikkeld. Dit in combinatie met PADSEN. Het padsen / boksen is een tool om fysiek actief de inzichten te ervaren. Injo zal in de meeste gevallen bij de POWERHEALING aanwezig zijn om de pads op te houden.

Op deze unieke manier bieden wij verschillende en unieke Healingen aan afgestemd op de persoon die op dat moment in mijn praktijk is.

 

HEALEN is het scheiden van energie. Post-its, systemen, blokkades opheffen/ patronen doorbreken / opruimen/ ordenen / inzichten krijgen etc. En daarna de ruimte die er in je energiesysteem ontstaat weer opvullen met jouw eigen energie. Op deze manier word jij steeds meer jezelf.


Het kan zijn dat mensen vele gesprekken bij psychologen en trauma therapieën hebben gevolgd maar dat ze niet door of tot een bepaald punt/ blokkade komen en met een POWERHEALING wel. Of mensen die het graag bewust met eigen fysieke inspanning bepaalde inzichten willen en blokkades opruimen. Mensen die niet meer goed in hun lichaam en gevoel zitten of weer op zoek zijn naar hun grenzen, of gewoon even de richting kwijt zijn. Of dat je jaren op overlevingstand heb gestaan, of nooit echt heb mogen doen en ervaren zoals jij eigenlijk jouw leven wil leven etc. Kortom jezelf (even) kwijt zijn. Je ik; Niet meer bij je (krachtpunt / centrum/ focuspunt) kunnen komen. Het uit balans zijn waardoor je ook allerlei lichamelijke en geestelijke klachten kan hebben.

De “rotzooi” opruimen (HEALING) energie die niet van jou is of jou niet meer dient, waardoor er ruimte ontstaat zodat je weer kan VOELEN. Dit laat ik jou actief fysiek ervaren. Wil je dit ervaren zonder fysieke inspanning? Boek dan een Helende Reading in. Onder het kopje Helende Reading lees je er meer over.

Ik zie dat mensen hiermee ook fantastisch resultaat boeken en dat al in één uur! Dit geven zij zelf ook terug. (Zie de ervaringen) Door vernieuwde inzichten en drempels over te gaan of juist de grenzen weer te voelen en te zien. Te stoppen of juist door te gaan, kom je weer in je kracht te staan. Net als in mijn HELENDE READING krijg je hier ook alle inzichten mee om verder te komen en HOE te doen. Mensen geven zelf aan dat ze weer lekkerder in hun vel zitten en weer grip hebben op hun eigen leven.

Soms lukt het niet om in één afspraak alle rotzooi op te ruimen en is het raadzaam om vaker langs te komen. Vaak voelen mensen dit zelf al heel goed aan. Of dat ze bepaalde stappen hebben gezet en klaar zijn om een volgende healing toe te passen en met deze volgende stap, tips en tools goed kunnen gebruiken.

Net als in mijn HELENDE READING gaan we in veiligheid en rust naar de ESSENTIE wat jij op dit moment nodig hebt in dit leven om voor nu verder te komen. Iedereen heeft wat anders nodig dus elke afspraak verloopt anders. In principe doe ik alleen met jou de POWERHEALING. Je kan ook kiezen de POWERHEALING met iemand samen te doen als een DUO HEALING. Lees onder het kopje DUO HEALING hier meer over.
In de meeste gevallen is het handig dat Injo er ook bij is zodat hij zich kan richten op de pads en ik op het energetische gedeelte. Denk bijvoorbeeld aan mensen die een ruime boks ervaring hebben of dat het in hun proces nodig is dat er juist een man bij is. En zo zijn er nog meer verschillende redenen waarom het goed zal zijn dat Injo erbij is of dat hij er juist niet bij moet zijn.

Kom ook weer in jouw krachtpunt te staan en overcome de hindernissen waardoor je weer los kan komen van bepaalde energie, eventuele knelpunten, patronen of emoties.
Mensen die lichamelijk lichte beperkingen hebben of nog nooit gebokst hebben of geen conditie hebben, kunnen een POWERHEALING doen. Alles wordt helemaal afgestemd op je niveau en op je kunnen. De POWERHEALING is ook zeker geschikt voor mensen die verder energetisch ontwikkeld zijn en die op een andere diepere manier in hun kracht gezet willen worden.

Onderzoek heeft aangetoond dat boksen / padsen helpt tegen depressieve gevoelens, stress en trauma’s;
Als je het niet meer met woorden kan vertellen kan boksen / padsen je weer helpen VOELEN.

DIT NEEM JE MEE NAAR DE AFSPRAAK;
Het is handig om sportkleding en sportschoenen aan te trekken, een handdoek en een flesje water mee te nemen. Wij hebben alle overige spullen. Mocht je jouw eigen bokshandschoenen / bandage hebben dan mag je deze natuurlijk meenemen. Je kan jouw mobiele telefoon meenemen zodat je de POWERHEALING kan opnemen en alles terug kan kijken.

Onder het kopje AFSPRAAK MAKEN boek je jouw manier van HEALING in die het beste bij jou past. Heb je nog vragen of zit je tijd of dag er niet tussen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier. Op Facebook en Instagram kun je mij ook vinden en volgen. BabsHealingAngel. Hierop post ik filmpjes, quotes en tips & tools. Er staan ook filmpjes van POWERHEALINGEN op. Uiteraard is dit met toestemming van de klant. (Zie onderin de balk het icoontje van Instagram & Facebook. Als je hierop klikt kom je op de betreffende pagina)

 

INJO’s PADS & POWER TRAINING
Wil je boksen, Thaiboksen, kickboksen, krachttraining en of conditietraining ervaren zonder Healing. Dat kan bij Injo. Hij geeft 1 op 1 lessen of duo trainingen.
Je kan Injo vinden op instagram en Facebook onder Injo’s Pads & Power Training of stuur een berichtje via het contactformulier boven in de balk.

Injo heeft zelf jaren Thaiboksen, kickboksen en krachttraining lessen gevolgd en uiteindelijk jaren hierin lesgegeven. Ook is hij 9 keer naar Thailand afgereisd om daar in een Thaiboks trainingskamp les te krijgen en zich verder te ontwikkelen in het Thaiboksen.