HEALEN (Helen) is het scheiden van energie. Post-its, systemen, blokkades opheffen/ patronen doorbreken / opruimen/ ordenen / inzichten krijgen etc. En daarna de ruimte die er in je energiesysteem ontstaat weer opvullen met jouw eigen energie. Op deze manier word jij steeds meer jezelf.

Doordat ik meer kan zien, horen, voelen, weet, soms ruik, en een fantastisch spirit team om mij heen heb die mij overal doorheen leidt, word ik samen met jou, in veiligheid en vertrouwen meteen naar de essentie ; knelpunten / energie blokkades / drempels / oorzaken gezet waar het voor jou op dit moment om gaat en wat jou helpt om NU en in dit leven verder te komen. ( zie balkje Wie Ik Ben wat er zoal besproken kan worden met een gekozen Healing)

Hierdoor word je eigen krachtpunt / centrum weer helder. En leert deze (weer) beter herkennen zodat jij (weer) verder komt in jouw leven en op jouw eigen levenspad.

Ook geef ik je nieuwe inzichten of oefeningen mee zodat je thuis weet hoe je verder kan gaan. Ik schrijf zo veel als mogelijk op zodat je het later altijd weer terug kan lezen.

De helende Readingen (en POWERHEALINGEN & DUO HEALINGEN) zijn afgestemd op de persoon / personen die bij mij op afspraak is / zijn waarbij ik mij helemaal laat leiden door het te doen en I go with the flow.

Je ligt bij mij niet op een tafel of iets dergelijks. De HEALINGEN pas ik toe terwijl je met mij bijvoorbeeld in de praktijk of aan de telefoon zit of middels videobellen. Ik werk in en met een Healing Space. Op deze manier zitten we in een beveiligde spirituele ruimte. Soms lukt het niet om in één afspraak alle energetische ballast op te ruimen en is het raadzaam om vaker langs te komen. Vaak voelen mensen dit zelf ook heel goed aan. Of dat ze bepaalde stappen hebben gezet en klaar zijn om een volgende HEALING toe te passen en met deze volgende stap, passende healing, inzichten, tips en tools goed kunnen gebruiken.

 

 

MEERDERE SESSIES / COACHING
Het kan ook zijn dat je behoefte hebt of op zoek bent naar een traject voor jezelf waarin je in een aantal healingsessies gecoacht wordt.
In een aangepast traject kan ik jou begeleiden naar het opschonen en het (her)kenbaar maken van jouw eigen energie.

En met inzichten en oefeningen zichtbaar maken hoe je met jouw eigen energie kan samenwerken Ipv dat het tegenwerkt.

Wil jij ook een persoonlijk coaching traject;
-Samen Healingen doorlopen
– Keuze in POWERHEALING of HELENDE READING (wat er op dat moment bij je past)
– Opschonen van je energiesysteem
– Inzichten ontvangen
– Oefeningen meekrijgen
– Rust & Balans in jezelf ervaren
– In overleg bepalen wanneer en hoeveel Healingen je doorloopt

Je kan dit van te voren aangeven bij het inboeken van een Healing. Maar vaak komt (of Online) iemand voor het eerst voor een healing bij mij en dan voelen zij na afloop van de sessie dat zij een vervolgafspraak willen inplannen. Uit deze eerste Healing kan ik al zien hoeveel en of er meerdere Healing- sessies gepast zijn en geef ik dit aan. Dit is uiteraard een eigen keuze om wel of niet te doen. Ik hou altijd alle keuzes vrij voor de persoon / personen die bij mij zijn. Je moet het immers zelf ook willen doorlopen.

Wil je actief en fysiek jouw Healingen ervaren? Boek dan een POWERHEALING in. Onder het kopje POWERHEALING lees je er meer over. Wil je samen met iemand een Helende Reading ontvangen, boek dan een Duo Healing in. Het is ook mogelijk om een GROEPSHEALING te ontvangen. Stuur dan een berichtje via het contactformulier.

Natuurlijk is het spannend als je voor het eerst komt. Dat begrijp ik heel goed. Wij doen dit samen. Alles is bespreekbaar en uiteraard is wat wij bespreken PRIVÉ.

 

Steeds vaker boeken mensen een online Helende Reading in (via videobellen). Het is een prima optie als je wat verder weg woont, gewoon vanaf jouw eigen bank of gekozen plek een HEALING wil ontvangen. De HEALING heeft dezelfde werking. Het is maar net wat jij zelf het prettigste vind of wat het beste uitkomt. Ook hier schrijf ik zoveel mogelijk op. Ik maak na afloop van de sessie screenshots en stuur deze naar jou door.

Als je een afspraak wilt inboeken kan dit onder het kopje afspraak maken. wil je een online Helende Reading? Geef dit dan aan bij de opmerkingen. Ik zal je dan op jouw ingeboekte tijd facetimen /via whatsapp  videobellen. Zit je dag datum en tijd er niet bij of heb je nog vragen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier. Je kan mij ook vinden en volgen op Facebook en Instagram healing_by_babs_ Hierop post ik filmpjes, quotes en tips & tools. (Zie onderin de balk het icoontje van Instagram & Facebook. Als je hierop klikt kom je op de betreffende pagina)

 

> Meer informatie over de diverse mogelijkheden en kosten is hier te vinden.