We kennen allemaal wel “the gut feeling” oftewel intuïtie waarvan we achteraf zeggen, ik had er al een bepaald gevoel bij. Net als je een goed gevoel bij iets of iemand kan hebben. Wellicht ben je door dat laatste ook op mijn site terecht gekomen en voel je dat je bij mij die verandering kan bewerkstellen waar je naar verlangt. Lees dan verder en of maak een afspraak onder het kopje afspraak maken.

Door de jaren en mijn levens heen, met de ervaringen en door mensen die op mijn pad zijn gekomen, heb ik mijzelf dusdanig spiritueel en energetisch ontwikkeld dat ik bewust contact heb met mijn fantastische spirit team die op mijn expertise geheel is afgestemd met als doel mensen naar hun eigen kracht te zetten en hoe ze daar kunnen komen en kunnen blijven.

Om mensen verder te helpen, mag ik de dingen zien / horen / voelen en de Healingen toepassen om jou op dàt punt in je leven, wat voor jou nodig is om verder te komen. Kort gezegd, ik word meteen naar jouw essentie gezet en waar nodig de Healingen toepassen zodat je uit bepaalde blokkades / systemen kan komen of inzichten krijgt. Hierbij zie ik alleen de dingen die daarbij voor jou / jullie nodig zijn.

HEALEN is het scheiden van energie. Post-its, systemen, blokkades opheffen/ patronen doorbreken / opruimen/ ordenen / inzichten krijgen etc. En daarna de ruimte die er in je energiesysteem ontstaat weer opvullen met jouw eigen energie. Op deze manier word jij steeds meer jezelf.

Met mijn Healing Spirits en Angels worden de HEALINGEN aangepast op de persoon en krijg ik alles erbij door wat voor jou / jullie op dat moment nodig is. Met de Healingen ruimen we jouw energetische behuizing op waardoor jouw eigen energie weer zichtbaar wordt en je steeds meer jezelf wordt.

Je krijgt ook de inzichten, tips & tools te horen, zodat je er zelf thuis verder mee kan. Ik schrijf zoveel als mogelijk op wat ik door krijg en dit papier is van jou en mag je meenemen naar huis. Op deze manier heb je een bondig naslagwerk.

Ik benoem hier een aantal punten welke naar voren kunnen komen bij een gekozen Healing;

– Energetische blokkades / opheffen hiervan

– Systemen / overtuigingen

– Familie (bloed) lijnen / systemen

– Lichamelijke blokkades / Klachten

– Karma / karmische banden

– Vorige levens / levenslessen

– Overledenen / spirits / guides / entiteiten

– Kind / Ouder / Opvoeding

– Werk / liefde / vriendschap / sociale aspect

– Leefomgeving / woning(en) / vakantie plek

– Grenzen en Wensen

– Inzichten / bewustwording

– Jouw eigen kracht en energie ervaren. Hoe daar te komen en jouw eigen kracht weer te herkennen en toe te passen.

– Tips, adviezen en oefeningen voor thuis.

Wat ik ook belangrijk vind om te melden is dat ik in en met een healing space werk. Zie het als een beveiligde ruimte maar dan voor het spirituele. Spirits/ entiteiten kunnen zich namelijk anders voordoen dan dat zij werkelijk zijn.

Omdat we gelukkig zo uniek zijn, is de keuze in de vorm van een Healing voor iedereen anders. Dit kan in een Helende Reading, Duo Healing en of in een PowerHealing (unieke energetische bokstherapie) zijn, die ik zelf heb ontwikkeld (je kan hier meer over lezen onder het kopje BESCHIKBARE HEALINGEN EN PRIJZEN :
HELENDE READING, DUO HEALING en POWERHEALING)

Er zijn vaak meerdere afspraken nodig om alles goed te healen. Het is een proces. Bij de ene persoon gaat het sneller dan de ander. En alles heeft zijn eigen tijd nodig.

Als je klaar bent voor jouw transformatie, boek dan een afspraak in onder het kopje afspraak. De HELENDE READING of DUO HEALING kan ook online via VIDEOBELLEN. Zet dan bij opmerkingen in de afspraken balk dat je dit wil.

LEES HIER MEER OVER MIJ👇🏼

In mijn tienerjaren heb ik de vechtkunst Shaolin Kempo gevolgd. Ik heb uiteindelijk met wedstrijden meegedaan en ben 2 keer Nederlands Kampioen geweest. Deze sport heeft mij geleerd dat als je fysiek in je krachtpunt / centrum staat, alles beter gaat. Je kan beter bewegen, ontwijken, slaan en zelfs beter incasseren. En dit werkt geestelijk / spiritueel natuurlijk ook zo. Als jij vanuit jouw eigen krachtpunt / centrum je leven leidt gaat alles makkelijker. Denk aan wat jij echt wil, voelt en denkt maar ook dat het je niet zo raakt wat anderen van je denken of

tegen je zeggen (lees ontwijken of incasseren). Het herkennen van andermans gedachten die helemaal niet van jou zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan, dat je met een fijn gevoel boodschappen gaat doen en dat je dan iemand tegen komt waar je kort mee praat en vervolgens wegloopt en denk bah, ik voel mij ineens niet meer fijn terwijl ik hiervoor geen reden heb… Dit komt omdat deze gedachten en gevoelens niet van jou zijn maar van de ander. Hoe meer je in jouw krachtpunt / centrum staat, hoe meer je dit gaat herkennen en ook jouw eigen gevoel, wat je wil en vooral ook wat je niet meer wil. Op deze manier word je steeds meer jezelf en zal je een steeds fijner en relaxter leven hebben en vol in jouw eigen levensplan leven en niet in die van een ander.

Mijn intentie is om mensen te helpen en hun veiligheid te waarborgen. Vanuit deze intentie heb ik er in eerste instantie voor gekozen om politieagent te worden. Andere beroepen en ervaringen / lessen in dit leven en mijn vorige levens hebben mijn rugzak goed gevuld en er toe geleid dat ik nu het juiste doe om mensen te helpen en wat mijn hoofdpad in dit leven is.

Ik blijf mijzelf verder ontdekken en ontwikkelen en houd mijn energie systemen zo schoon als mogelijk en doorloop op momenten als dit aandient of nodig is HEALINGEN. Dit helpt mij om nog beter in mijn krachtpunt / centrum te kunnen en te komen staan. Niet alleen voor mijzelf, maar ook zodat ik andere mensen nog beter kan helpen.

Ook houd ik ervan om mij expressief te uitten. Dit doe ik onder andere door kunst / schilderijen te maken. Ik heb in 2010 meegedaan met een wedstrijd van de kunstuitleen in Utrecht. Ik ben toen door de vakjury gekozen tot winnaar van de stad Utrecht. Inmiddels heb ik vele opdrachten en diverse kunstwerken mogen maken. Ik heb mezelf zo ontwikkeld dat ik mijn kunst heb kunnen programmeren dat dit niet alleen een kunst object is maar ook een helend object. Dit werkt al zodra je langs mijn kunst loopt of er naar kijkt: HEALING ART Onder het kopje HEALING ART kun je mijn  werken bekijken die nog te koop zijn. Als je zelf een idee hebt hoe voor jou een mooi uniek helend kunstwerk eruit moet zien, kan ik dit voor je in opdracht maken. Als je zelf geen duidelijk idee hebt maar wel iets unieks en een helend kunst voorwerp wil laten maken. Vul dan ook even het contactformulier in en dan kunnen we samen kijken wat we kunnen doen.

Als je een afspraak wilt inboeken kan dit onder het kopje afspraak maken. Zit je dag datum en tijd er niet bij of heb je nog vragen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier.

Je kan mij ook vinden en volgen op Facebook en Instagram; Healing By Babs Hierop post ik filmpjes, quotes en tips & tools. (Zie onderin de balk het icoontje van Instagram & Facebook. Als je hierop klikt kom je op de betreffende pagina)

 

Liefs Babs,

Till we meet again