Kunst maken op wat voor een manier dan ook, is altijd al een passie en een expressie vorm van mij geweest.

Dit uit ik doormiddel van kleding, sieraden, haardracht, meubels, beelden en schilderijen. Inmiddels gebruik ik mijn intuïtie/spiritualiteit zodat mijn kunst HELEND voor je mag werken. Dat betekent dat als je langs mijn schilderij loopt of bekijkt dat dit een HELENDE werking op jou heeft: HEALING ART Al enige jaren heb ik een eigen website en maak ik ook in opdracht schilderijen en beelden. Je kunt nu via deze pagina mijn beschikbare werken bekijken.
Ik heb in 2010 meegedaan met een wedstrijd van de kunstuitleen in Utrecht. Ik ben toen door de vakjury gekozen tot winnaar van de stad Utrecht. Ik ben toen door rtv Utrecht gefilmd en het resultaat zie je hieronder in de link van YouTube. Overigens is dit al lang niet meer de plek en het huis waar ik in woon en werk.
Als je zelf een idee hebt hoe voor jou een mooi uniek helend kunstwerk eruit moet zien, kan ik dit voor je in opdracht maken. Als je zelf geen duidelijk idee hebt maar wel iets unieks en een helend kunst voorwerp wil laten maken. Vul dan ook even het contactformulier in en dan kunnen we samen kijken wat we kunnen doen.

Toont alle 19 resultaten