👀
Van jongs af aan willen we allemaal al puur gezien en gehoord worden. Is daar wel ruimte voor geweest? Zo niet, dan kun je dingen gaan doen, om maar gezien of gehoord te worden. Of wil je juist NIET gezien worden. En verstop je jezelf. Je ziet het bij je broer, zus, vader en moeder, cultuur, buurtkinderen en maatschappij hoe zij doen.

🚏
Hierin maken we bewust of onbewust een keuze. Dit word jou normaal. Dit neem je mee in de keuzes van je relaties, werk, sport, woonomgeving, noem maar op.
😒
Het kan zijn dat deze keuzes je kan gaan tegen staan, een irritatie, het niet meer werkt. Je niet meer fijn voelt bij deze keuzes. Je lichaam kan protesteren, relaties vastlopen, werk steeds meer tegen staat, net als je hobby’s.
⚠️
Dan raak je in conflict met jezelf. Sommige mensen ervaren een burn-out, depressie of vluchten nog verder van zichzelf. Misschien verstop je jezelf nog meer. Dan is het moment om op zoek te gaan naar de werkelijke reden, hierin opnieuw keuzes te maken en de kern gaan Helen. Wat zijn hierbij jouw levenslessen? Of wat kies jij om dit leven te ervaren?
🧘🏽‍♂️
Wil jij ook weer Jij zijn? Lekker in jouw eigen kracht staan en zijn?Levenslessen op een fijnere manier ervaren? Maak een afspraak.
🚥
Weet dat je op ieder moment van de dag of nacht, opnieuw keuzes kan maken.