⚡️

Ken je dat nare gevoel in je maag? Die bekende knoop in je maag. Misselijkheid/ benauwdheid/drukopdeborst/buikpijn? Je staat ermee op en gaat er mee naar bed. En als je dan wakker word voel je het meteen weer in je lichaam.

🧠
Je gedachten draaien overuren.
Hoofdpijn/keelpijn/nek/rugpijn
Het liefste duw je het van je af. Pareer je het gevoel. Je zoekt afleiding en zorgt dat je maar druk bent zodat je het maar niet voelt. Of je ligt het liefste de hele dag onder een deken. Ver weg verstopt van alles.

⭕️
Als dit gevoel, op wat voor een manier dan ook, te lang aanwezig is, heeft dit niet alleen lichamelijk en geestelijk invloed op je maar ook op je hele energetische systeem. Het kunnen dan bijvoorbeeld energie blokkades gaan worden. Blokkades die er voor kunnen zorgen dat je maar steeds het gevoel hebt vast te zitten.. Jouw groei tegenhoudt. Dat patronen en systemen zich steeds herhalen.

🧗
Je raakt steeds verder verwijderd van jezelf. En dus van jouw eigen kracht.

💫
Ik kan je helpen door middel van een Helende Reading of een PowerHealing (padsen=Manier van boksen) deze blokkades op te heffen (healen) Zodat je weer uit de vicieuze cirkel kan komen. Je weer dichter bij jezelf kan komen en dat je persoonlijk en spiritueel verder kan groeien.

🧰
Ik mag je tips, tools en trucs meegeven zodat je zelf thuis ook weet wat je kan doen in zo een situatie om patronen en systemen te doorbreken.

👩🏼‍🎨
Ps Het beeld (door mij gemaakt) laat zien hoe je energie-systeem of vervuild kan zijn of juist lekker doorstroomt.