Wat ik in mijn praktijk zie terugkomen, is dat mensen bijvoorbeeld 10 jaar geleden volmondig JA op iets hebben gezegd en nu merken dat ze die JA niet meer zo voelen maar er toch aan vasthouden / vastzitten omdat ze toen JA hebben gezegd. (Huwelijk, contracten, werk, vakantie/huis, vriendschappen etc)
De dingen waar je 10 jaar geleden JA op hebt gezegd, past helemaal niet meer in je huidige leven. Zoals je inmiddels bent ontwikkeld, gegroeid/ ontgroeid of op een ander pad bent gekomen, wil kiezen of hebt gekozen.
Je kan er voor kiezen om de NEE van 10 jaar geleden weer naar een JA te krijgen maar dan passend in deze huidige tijd van ZIJN.
Of je kiest ervoor om een andere JA te kiezen. Of ronduit NEE. Change it
Weet dat er geen goed of fout is. Alleen de keuzes die jij wil maken om voor jou fijn te leven. Zodra je voor jezelf kiest zal je ook jouw leven leven zoals het bedoeld is. En dat kan zijn met andere mensen, omgeving, plaats of werk.

En het hoeft niet iets te zijn van 10 jaar geleden. Het kan ook iets zijn van 1 jaar, 1 maand of 1 week geleden zijn.
Wat wil jij graag veranderen wat niet meer bij je past?
Waar heb jij eerder JA op gezegd en wat nu niet meer past?