Je kunt het zo zien. Ik maak je huis (energetische lichamen ) schoon zodat je jouw eigen huis en kamers weer kan zien, in kan lopen, de ramen weer open kan zetten en kan zien wat je er hebt staan. Waar je gebruik van wil maken of naar de stort wil brengen. Of iets wil verplaatsen.
Sommige huizen zijn zo vol gepakt of sterk vervuild of het is een groot huis met veel kamers, dat we in 1 healing niet alles schoon en of opgeruimd hebben/ krijgen.
Ook na het harde werken nemen we rust. Zodat je weer kan herstellen. De healing werkt namelijk 2 weken door. Daarna kun je kiezen om samen verder op te ruimen.
Het kan zijn dat sommige “schoonmaak producten” wat langer in moeten trekken of moeten weken. En dat er zelfs na het schoonmaken/ opruimen wat los komt.
Ook kan het zijn dat je huisgenoten hebt, hebt gehad, of dat je jouw interieur gewoon wil veranderen of dat je meer mooie accessoires wil, extra opbergruimte, praktischer wil inrichten, kleiner of groter wil wonen, meer luxe in je huis wil hebben of om gewoon lekker van jouw eigen huis kunnen genieten.
Maar ook ongenodigde huisgenoten / gasten die je helemaal niet in jouw huis wil hebben maar die van alle faciliteiten die jouw huis bied gebruik aan het maken is of was. Zonder jouw toestemming en waarvan je leegloopt op alle kosten die zij maken of hebben gemaakt en je nog steeds de rekening van af betaald.
Soms zijn deze ongenodigde gasten / huisgenoten in alle kamers of maar in 1 kamer te vinden waardoor jij ze helemaal niet ziet. Maar eigenlijk wel voelt of zelfs soms hoort…..
Bepaalde gewenste huisgenoten of gewenste gasten die wij een uitnodiging hebben gestuurd, kunnen meehelpen of aanwezig zijn bij het schoonmaken, opruimen en afvoeren naar de stort. (lees bij de healing aanwezig zijn)
Daarna is het aan jou / jullie om die kamers en het huis, tuin, balkon zelf bij te houden en schoon te houden. Ik geef je de schoonmaak producten mee. Zijn deze producten na verloop van tijd op of je hebt nieuwe andere passende producten nodig die dan weer voor de nieuwe laag beter zijn. Dan kunnen we daar samen weer naar gaan kijken en aan gaan werken.
Als je huis helemaal vol staat met allemaal spullen. Is het voor de meeste mensen lastig om nog iets te vinden, overzicht te houden of zelfs sommige kamers te betreden. Lees bij zichzelf kunnen komen en ZIJN.
Ps “alle schoonmaak producten zijn op natuur basis gemaakt en op de persoon, huis, kamer, balkon of tuin,  individueel op afgestemd en ter plekke met verse producten gemaakt “
Ps Het is ook mogelijk om letterlijk je huis schoon te maken / energetisch te reinigen. Dit word regelmatig in mijn HEALING meegenomen in als dit nodig is. Swipe voor een ervaring