🍵 Het is net alsof je in een ruimte hebt gezeten waar met kruiden is gekookt. Je uit die ruimte loopt en constant die geur van het eten bij je ruikt.

✋ Iemand een knuffel / hand hebt gegeven en de parfum geur van die ander op je kleding of hand blijft ruiken.

🧅 🧄 Je een ui of knoflook hebt bereid en je de hele dag die geur aan je handen kan ruiken.

🤔 Met deze voorbeelden heb je het zelf over het algemeen wel in de gaten. Waarnaar je jouw handen gaat wassen, schone kleding aantrekt. Of zelfs een huis parfum aanzet. (Uitzonderingen daar gelaten 😜)

🧹 Zo werkt het ook met energie van een ander die aan je kan blijven “kleven”. En als je het niet “opruimt, schoonmaakt” blijft het in jouw energie systeem zitten. En kan dus iets van een ander van jou worden. Daar komen die gevoelens en gedachtes vandaan die helemaal niet van jou zijn. (Lees je hebt een fijne dag en ineens na die ontmoeting van die ene persoon je totaal anders voelt en je hiervoor helemaal geen verklaring vanuit jezelf hebt.)

🤓 Je kan je voorstellen dat je nu niet de energie van die negatieve persoon waar je van de week een hele avond naast zat op een verjaardag. Of misschien wel van je vrouw, man, vriend(in), familielid of collega in jouw systeem wil hebben.

🛑 Hoe zorg je dan dat die energie van een ander geen of weinig invloed op je heeft? Of dat je het in ieder geval weer op kan schonen. Door goed in je eigen energie te zijn of dat je weet hoe er weer terug te komen. Als je goed in je eigen energie zit dan merk je vrij snel op dat die ene energie van diegene van de verjaardag is en niet van jou is. Het is dan fijn dat ook daar te laten.

🙋‍♀️ Wil jij weten hoe je lekker in je eigen energie kunt zijn? En als je er even uit bent weer terug kan komen? De manier hoe je dit het beste kan doen, is voor iedereen persoonlijk. Hier kan ik je goed bij helpen. Make a date at www.babshealingangel.nl of stuur een berichtje.

#stuckonyou #ui #kruiden #knoflook #handen #lichaam #howenergyworks #schoonmaken #energyhealer #energywork #energyclearing #energiesysteem #aura #vibes #sensitive #people #groups #hsp #tools #tips #spirituality #spirit #guides #angels #zevenaar #babshealingangel😇