🧬
In culturen zijn veel mooie wijsheden generatie op generatie doorgegeven. Dit is ontzettend mooi en bijzonder.
🩸
Er zit ook een andere kant aan. Door de eeuwen heen zijn er om diverse redenen afspraken /contracten gemaakt.
Bijvoorbeeld; om te overleven, uit eer, uit traditie, of zelfs uit dwang maar die nu geen doel of functie meer hebben. Sterker nog, sommige delen zijn nu tot last en dienen niet meer.
⚓️
Het kan als een anker in je vast zitten en jou blokkeren in groei en ontwikkeling. Dan is het zaak die anker te verplaatsen naar daar waar die hoort. Het betekent niet dat je dan geen eerbied of respect voor jouw voorouderen hebt. Maar dat je jezelf groei en vrijheid gunt. En zelfs een bloedlijn die met een vloek is belast waar een hele familie-lijn in vast zit, kan bevrijden.
🦋
De tijd waar we nu in leven, is een tijd van bewustzijn en transformatie. En misschien wel voor jou de taak om een positieve verandering te brengen in jouw bloedlijn. Op deze manier behoud je de wijsheden en de kennis over in puurheid, schoon zonder zwaarte. Niet alleen voor jou, maar ook voor de generaties voor en na jou.
🙏🏽
Voel jij dat dit in jouw leven zwaarte geeft en jouw groei belemmerd/ blokkeert? En wil je hierover in jouw situatie inzichten en Helen? Let me know.