🤔
Herken je dat? Dat het altijd net anders loopt dan je zelf had bedacht.

🧐
Je kunt 1000 manieren BEDENKEN hoe je DENKT dat iets zal lopen en uiteindelijk loopt het op die 1001 manier.. die je net niet BEDACHT had. En in die 1001 manier prop je al die gedachten van die andere 1000 manieren in. Want die had je immers bedacht.. En loopt het dan lekker???

😜
Soms lopen dingen nu eenmaal anders dan je bedacht had. En dat is soms maar goed ook.


In mijn praktijk gaat dit vanzelf maar prive merk ik dat ik dat nog wel eens doe. Het valt mij op dat ik die oude patronen (vaak aangeleerd uit opvoeding, cultuur, maatschappij, systemen etc) helemaal niet meer prettig vind. Als ik het laat lopen zoals het loopt gaat het allemaal veel relaxter en ervaar ik dingen zelfs fijner en leuker!

💫
Door op dát moment te reageren /handelen/ voelen/ weten wat ik met een situatie aan moet, reageer ik intuïtief en blijf ik bij mijzelf.

💝
En dat is precies wat ik wil. Bij mijzelf zijn en blijven En weten hoe ik daar weer terug moet komen als dat nodig is. Mocht je dit ook willen, dan kan ik je hierbij helpen. Boek je afspraak in onder het kopje afspraak maken.