🫶 REVIEW VAN EEN CHOACHING TRAJECT 🫶
Dit mooie apje heb ik recent ontvangen van iemand die ik in meerdere, eigen gekozen Healingen heb mogen begeleiden naar het opschonen en het (her)kenbaar maken van haar eigen energie.
En met inzichten en oefeningen zichtbaar maken hoe je met jouw eigen energie kan samenwerken Ipv dat het je tegenwerkt.
Wil jij ook een persoonlijk traject;
-Samen Healingen doorlopen
– Keuze in POWERHEALING of HELENDE READING (wat er op dat moment bij je past)
– Opschonen van je energiesysteem
– Inzichten ontvangen
– Oefeningen meekrijgen
– Rust & Balans in jezelf ervaren
– In overleg bepalen wanneer en hoeveel Healingen je doorloopt
Vaak komt iemand voor het eerst voor een healing bij mij (of Online) en dan voelen zij na afloop van de sessie dat zij een vervolgafspraak willen inplannen. Uit deze eerste Healing kan ik vaak al zien hoeveel en of er meerdere Healing- sessies gepast zijn en geef ik dit aan. Dit is uiteraard een eigen keuze om wel of niet te doen. Ik hou altijd alle keuzes vrij voor de persoon / personen die bij mij zijn. Je moet het immers zelf ook willen doorlopen.
Uiteraard komt er bij een ieder hele verschillende zaken aanbod.
Stuur mij een berichtje als je gecoacht wil worden of een andere vorm van Healing zou willen. Via de afsprakenplanner zie je alle beschikbare data. Mocht er geen gepaste datum en tijd voor je erbij zitten, stuur mij dan een berichtje en dan kijken we samen wanneer het wel kan.