Wat mensen ook zeggen of beweren. Volg altijd jouw eigen gevoel, jouw eigen plan en pad. En je weet dit wel, maar ik zeg het toch. Vaak willen we pleasen, aan verwachtingen van andere voldoen, maar daar schiet jij niets mee op. Please jezelf en doe wat JIJ wil en leef jouw leven. Ook al zeggen mensen of de maatschappij dat je het niet kan of dat je het beter niet kan doen of dat je raar bent etc. Onderschat jouw eigen kracht niet. Want als jij echt jezelf bent dan gaat jouw leven makkelijker en zal het leuker zijn. Dat is toch wat we willen? Go for what You want in life! Do what feels right for you. Volg die passie of droom.

En je zal zien dat de juiste mensen en dingen op jouw pad komen. Remember; je doet dit niet alleen, de spirits and guides staan altijd aan jouw zijde en zullen je begeleiden.