EXPERIMENTEER. Ook met je energetische grenzen

Als mensen voor het eerst in mijn woning komen zeggen ze: zoooo dat is wit. En heb je de betonnenvloer “gewoon” wit geschilderd? Ja klopt. Gewoon 😉
Of;
Oooh ik herkende je bijna niet. Je ziet er iedere keer zoooo anders uit.
Het is bijvoorbeeld maar verf en het is maar haar of kleding. Maar zo kan je ook experimenteren waar jouw energetische grenzen zijn en hoe hiermee om te gaan. Soms denk je Aah dit voelde toch niet goed of juist wel!! Ga iedere keer op zoek wat goed bij jou voelt en kijk ook naar de mogelijkheden. Go with the flow. Net als het weer. Net als de jaargetijden. Op deze manier kom je in jouw kern, jouw krachtpunt / centrum. Zodat je lekker kunt leven.
Welke grens is bij jou zoek?
Wil je hulp bij jouw energetische grenzen of mogelijkheden en nieuwe inzichten krijgen? Boek een afspraak bij ons in of stuur een berichtje.